Stim cu totii ca febra la un copil mic este foarte periculoasa.Voi cum ati pocedat in cazul febrei la micut?
Intr-adevar, cu febra nu este de glumit; in functie de varsta, sunt medicamente specifice; eu spun ce i-am dat alui meu, dar asta nu inseamna ca va merge si la voi - mai ales pe langa spitale exista farmacii non-stop, luati medicamente speciale pentru copilul vostru, intrebati care sunt; deci, eu i-am dat ibuprofen si am avut grija sa fie in permanenta hidratat, am grija sa-l imbrac cu haine mai subtiri daca sta invelit, de cate ori pot ii aerisesc camera (pe el il mut in alta si pana nu se incalzeste nu-l duc la loc)
Si noi am avut 2 episoade de febra acum 2 luni,avea 1 an si o luna fetita mea..prima oara a afacut 39,3 desi ii dadeam de cateva ore suspensie de panadol si nurofen la 4 ore...m-am speriat_ceea ce nu ebine deloc si am fugit la urgenta...unde au bagat o pe antibic desi nu era cazul fetita mea avea ceva viral
sfatuo meu e sa va luati acasa toate suspensiile plus supozitorea ci eventual algocalmin fiole! si rabdare!
Activitati copii 5 Beneficii ale unei petreceri tematice pentru copii