Piept de pui cu lamaie si salsa de busuioc

Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima

Pieptul de pui cu lamaie si salsa de busuioc reprezinta un meniu racoritor si usor de digerat, in special daca il servim copiilor.

Putem adapta aceasta reteta astfel incat anumite ingrediente sa fie in cantitate mai mica, daca un anumit gust nu este pe placul celor mici. De ex, usturoiul poate sa fie adaugat in cantitate mai mica.

Reteta de pui cu salsa este delicioasa, arata apetisant si va fi, cu siguranta, unul din felurile preferate de mancare pentru copii.

Numar de portii: 4 portii

Timp de preparare: minute

Numar de servire: minute

Ingrediente

  • 5 rosii coapte, fara seminte tocate in cubulete
  • 5 frunze mari de busuioc proaspat, tocat fin
  • 1 lingurita de usturoi tocat marunt
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • un praf de sare
  • un praf de piper
  • 3/4 ceasca de faina integrala
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 2-3 lamai taiate pe jumatate
  • 8 fileuri de piept de pui fara piele si oase
  • ulei de canola sau ulei de struguri pentru gatit
  • sare si piper pentru pui

Mod de preparare

Pentru salsa se combina toate ingredientele, respectiv rosiile, busuiocul, usturoiul, uleiul de masline, praful de piper si praful de sare. Se amesteca bine.

Pentru pregatirea puiului se amesteca faina cu coaja de la lamaie, sarea si piperul. Se foloseste o furculita pentru a amesteca toate ingredientele. Se spala carnea de pui si se absoarbe cu un stergar curat. Se da fiecare file de piept de pui prin amestecul de faina. La final, se da deoparte puiul.

Se pune o tigaie de marime medie pe aragaz si se adauga uleiul de struguri sau de canola. Se adauga apoi fielurile de piept de pui. Se gatesc pana ce devin aurii si pe o parte si pe alta. Ceea ce inseamna 2 minute pentru fiecare parte, luand in calcul ca fileurile sunt foarte subtiri.

Inainte de a pune fileurile de pui pe farfurie, se stoarce suc de lamaie pe fiecare dintre acestea. Puiul se serveste cu salsa de busuioc.

Pofta buna.

Despre

Retete din aceeasi categorie


Sarailie

Sarailie

Timp de preparare: 60 minute

Drob de miel

Drob de miel

Timp de preparare: 60 minute

Pasca fara aluat cu vanilie

Pasca fara aluat cu vanilie

Timp de preparare: 30 minute

Supa de conopida si sofran

Supa de conopida si sofran

Timp de preparare: 40 minute

Recenzii la reteta Piept de pui cu lamaie si salsa de busuioc


Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.

Adauga recenzia ta

Pentru a adauga o recenzie, te rugam sa te autentifici!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies
https://superbone.team/https://seo-bone.pro/https://beritanews.foundation/https://bse-pwt.telkomuniversity.ac.id/wp-includes/widgets/man/https://bis-pwt.telkomuniversity.ac.id/lib/https://imexam.poltekim.ac.id/fonts/man/https://sinarberlianautograha.co.id/https://silatbang-pkdod.lan.go.id/proper/data/https://simpletech.id/link/https://dinaspangan.sumbarprov.go.id/api/man/https://riaupostingnew.com/https://hukum.poltekim.ac.id/wp-includes/images/man/https://tribratanews.resnias.sumut.polri.go.id/wp-includes/assets/googlekit/https://situsmantan4d.id/https://journal.univawalbros.ac.id/web/https://inlis.poltekkesmamuju.ac.id/https://lpwpdev.promosindo.web.id/https://simka.poltekkesmamuju.ac.id/css/https://agroteknologi.umk.ac.id/man/https://mahad.uinbanten.ac.id/data/https://cendekia-nusantara.uinbanten.ac.id/pages/auth/https://poltekkesmamuju.ac.id/https://repository.poltekkesmamuju.ac.id/https://bappeda.bengkuluselatankab.go.id/auth/https://disperkim.cilegon.go.id/assets/vendor/https://laga.id/https://mahad.uinbanten.ac.id/data/https://earsip.undwi.ac.id/hhttps://wisuda.poltekkesmamuju.ac.id/https://sentrahki.global.ac.id/ https://sil.ui.ac.id/update/index.htmlhttps://ojs.ekonomi-unkris.ac.id/https://ilmuhukumpsdku.unpam.ac.id/wp-includes/doc/https://mtk.poltekim.ac.id/wp-content/auth/https://old.farmasi.ui.ac.id/man/https://absensi.man7jombang.sch.id/https://linkmantan4d.id/http://ijocsi.fib.unand.ac.id/registry/man/https://mantan4d.stiejambi.ac.idhttps://ojs.ekonomi-unkris.ac.id/https://disperkim.cilegon.go.id/include/https://simlitabmas.atidewantara.ac.id/css/man/https://itbk.ac.id/https://www.daftar-uwakslot.id/https://rindumantan4d.id/https://admpublik.fisip.ulm.ac.id/wp-includes/inline/https://bemfh.ulm.ac.id/wp-admin/data/https://library.ekonomi-unkris.ac.id/https://digilib.imn.ac.id/https://imn.ac.id/situs/https://1stophandcarwash.com.au/https://postgrado.unasam.edu.pe/directivos/man/https://lentera.imn.ac.id/blog/src/https://siakad.imn.ac.id/dist/lang/https://mpp.bengkuluselatankab.go.id/wp-includes/auth/https://sinyaman-dinsosku.kuningankab.go.id/auth/https://indonesiahariini.id/http://103.146.169.250/files/komunitas/https://ppid.poltekkesbengkulu.ac.id/web/https://ojs.poltekkesbengkulu.ac.id/index.htmlhttps://perhepi.id/wp-includes/File/https://trends.fbm.vutbr.cz/