Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Reteta de cotlete de miel cu pesto de patrunjel este o idee deosebita care merita preparata. Cotletele de miel cu pesto de patrunjel reprezinta un meniu elegant, sofisticat si potrivit pentru sarbatorile pascale. Insa carnea de miel nu este numai gustoasa, dar este si un pic greu de digerat. Se recomanda portii mici de carne, servite impreuna cu salate de cruditati pentru a ajuta digestia.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se pune o tigaie de marime medie pe aragaz, la foc mediu. Se spala carnea si se sterge cu un servetel curat. Se presara peste carnea de miel sare si piper.
Carnea de miel se gateste in tigaie intre 4 si 6 minute pentru fiecare parte. Timpul este alocat pentru o friptura de miel medie.
Cotletele de miel se servesc cu pesto de patrunjel.
Pofta buna.
Despre Andreea Pelau
Sunt de profesie jurnalist si sunt pasionata de content writing. Cei dragi ma descriu ca fiind o persoana creativa, vesela si optimista. Prin ceea ce scriu imi doresc sa ofer informatii corecte, bine documentate si utile mamicilor care cauta raspunsuri la problemele lor.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.