Grupuri

Mamici cu aceleasi interese

Mamici nou-venite

Grup Mamici nou venite in comunitate, ghid pentru mame si informatii legate de profil, prezentare interese si propuneri grupuri.

Mame singure

Grup Mame singure - pentru mamici care au trecut prin divort sau pierderea partenerului, au copii si vor sa isi faca prietene sau sa vorbeasca despre relatii.

Mamici de copii cu nevoi speciale

Grup Mamici de copii cu nevoi speciale pentru mame cu copii cu autism, deficiente, sindromul Down sau ADHD, tulburari de comportament sau alte afectiuni.

Mame adoptive

Grup Mame adoptive pentru femeile care au infiat un copil sau care devin mame in urma unei casatorii, discutii despre relatia cu copilul adoptat.

Mamici business

Grup Mamici business - mame angajate, cu propria afacere sau femei antreprenor care vorbesc despre sacrificii pentru cariera si familie.

Mamici casnice

Grup Mamici casnice pentru mame care stau acasa, idei de a munci de acasa, lucru manual si produse home made, intretinerea casei si gatit.

Grup Nastere

Grup Nasterea naturala sau cezariana pentru discutii despre nastere si operatie, riscuri si complicatii, tratamente si perioada post-natala.

Grup Alaptarea si alimentatia

Grup Alaptarea si alimentatia unde mamicile discuta despre alaptare si hrana bebelusului, alimente si retete de mancare pentru copii dar si orar mese.

Grup Cresterea copilului

Grup Cresterea copilului unde mamele vorbesc despre dezvoltare, ingrijire si stimularea copiilor,obiceiuri si momente dificile.

Grup Educatia copiilor

Grup Educatia copiilor unde mamicile vorbesc despre gradinite si scoli, cursuri, jocuri educative si stimularea inteligentei copilului dar si probleme.

Grup Sanatatea copilului

Grup Sanatatea copilului - informatii despre bolile copilariei, afectiuni si tratamente, colici si remedii naturiste, febra si urgente medicale.

Mamicile recomanda

Grup Mamicile recomanda unde vorbim despre lucruri utile pentru mame, cosmetice si haine, produse pentru bebelusi, evenimente sau proiecte utile.

In bucatarie

In bucatarie - un grup dedicat pentru adaugarea de retete, imagini cu mancaruri gatite si trucuri in bucatarie.

Ingrijirea tenului si machiaje

Grupul ingrijire ten si machiaje este dedicat femeilor preocupate de ten si care stiu trucuri pentru un machiaj reusit.

Ingrijirea parului si coafuri

Grupul ingrijirea parului si coafuri este dedicat femeilor preocupate de par si care stiu trucuri pentru o coafura reusita.

In pas cu moda

In pas cu moda - un grup pe forum dedicat femeilor preocupate de tendinte, accesorii, stiluri vestimentare si designeri celebri.

Mamici de aceeasi varsta

Mamici adolescente

Grup Mamici adolescente unde se intelnesc mame tinere care sunt insarcinate sau au copii si vor sa impartaseasca preocuparile lor cu alte mamici sub 20 ani.

Mamici la 20+ ani

Grup de mamici la 20 de ani pentru mame active, cu interese comune care vor sa se imprieteneasca si sa discute despre ele si familia lor, cariera si relatii.

Mamici la 30+ ani

Grup Mamici la 30 de ani pentru mame adulte care au aceeasi varsta, preocupate de familie, cariera si dezvoltare personala si care vor sfatul mamelor.

Mamici peste 40 ani

Grup Mamici peste 40 de ani pentru mame cu experienta de viata si mature despre copii, nepoti, menopauza, rolul de bunica si provocari ale varstei mature.

Mamici cu copii de aceeasi varsta

Grup Concepere

Grup Concepere pentru mamici interesate de probleme de fertilitate, tratamente si conceptie, fertilizare si mame-surogat dar si contraceptie.

Grup Sarcina

Grup Sarcina pentru gravide si mamici insarcinate care discuta pe forum.

Grup Bebelusi

Grup Bebelusi pentru mamici cu nou-nascuti care vorbesc de ingrijire si crestere, hrana si bolile unui bebelus, colici, ingrijorari si raspunsuri la intrebari.

Prescolari

Grup Prescolari in care mamele vorbesc despre copii de gradinita, educatori si program after-school, educatie si activitati simulative pentru copil.

Scolari

Grup Copii scolari unde vorbim despre scoala, cursuri, talente ale copiilor, teste pentru copii si metode de invatare, tabere si comunicare.

Adolescenti

Grup Adolescenti pentru mamici care discuta despre liceeni si perioada adolescentei, admitere si cursuri speciale dar si pubertate si tineri cu probleme.

Copii adulti

Grup Copii adulti in care se discuta despre relatia dintre mame si copiii maturi, familia intemeiata de ei, nepoti si bunici, amintiri si experiente frumoase.

Institutii educationale

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies