Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Dovleac cu sos de soia si tarhon constituie un aperitiv foarte usor de pregatit si delicios.
Acest fel de mancare este rapid, poate sa fie servit copiilor si are un gust foarte bun si aromat. Reteta se prepara in doar 15 minute, de aceea este potrivit cand vreti sa gatiti o reteta rapida pentru copii sau intreaga familie. Dovleacul poate sa fie folosit si drept garnitura pentru alte feluri de mancare.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se pune pe foc o tigaie mare si se adauga uleiul. Se lasa uleiul sa se incinga.
Se adauga pulpa de dovleac. Se amesteca in continuu pret de 5 minute.
Se adauga sosul de soia si o lingurita de apa si se continua gatirea. Se tine vasul pe foc pentru inca 5 minute.
Se adauga tarhonul si florile de dovleac taiate. Se gateste amestecul pentru inca 5 minute. Se transfera pulpa de dovleac pe farfurie si se asezoneaza cu frunze de tarhon.
Pofta buna.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.