Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Andive belgiene cu fenicul gratinat constituie un aperitiv delicios, pe care si micutii il vor indragi. Reteta este usor de preparat si poate sa fie o solutie buna daca doriti un aperitiv cald, gustos, pentru toata familia.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se pun andivele si feniculul intr-un vas. Se adauga peste legume untul, sucul de lamaie si zaharul.
Se pune o foaie de pergament intr-un vas, se pune peste foaie untul si apoi feniculul si andivele. Se acopera vasul si se tine pe foc 20-30 de minute. Feniculul si andivele trebuie sa devina moi astfel incat sa intre furculita in ele.
Se preincalzeste cuptorul la 232 de grade Celsius.
Se unge cu grasime un vas, se asaza feniculul si andivele. Se introduce vasul in cuptor. Se pune pe deasupra smantana. Se amesteca branza si bucatile de paine si se asaza peste mixtul de fenicul si andive.
Vasul se tine in cuptor pret de 10 minute.
Pofta buna.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.