Dupa ce facem la bebelus cate un vaccin acesta cateodata coace.Povestiti-ne despre prima experienta.Eu pot spune ca m-am speriat foarte rau ,deoarece fiind micuta nu stiam ca vaccinul va coace.Doctora de faamilie m-a linistit spunandu-mi ca asa sti ca isi va face efectul.
Asa si mie nu mi-a zis nimeni nimic.Si intr-o seara cand i-am facut baita am vazut.M-am speriat foarte tare,mai ales ca ma speria si mai rau soacramea.Am sunat-o imediat pe mami si ea m-a linistit.Nici eu nu inteleg de ce nu ne avertizeaza,mai ales daca sunt mamici tinere ca si mine
Si eu am patit la fel si m-am cam speriat, se sparsese basicuta aceea si curgea lichid. L-am trata cu betadina si oricum am avut grija sa nu se ude.
In general medicii nu prea zic, si nu pricep de ce, ca doar nu e greu sa informeze macar doua trei chestii elementare. Plus ca apoi am aflat ca daca nu coace vaccinul trebuie repetat, dar nu stiu daca e adevarat asta.
Oricum, mereu am dilema daca sa fac sa nu vaccinul. Sunt atatea studii care arata ca nu sunt bune, nu mai stii ce sa crezi...
Activitati copii 5 Beneficii ale unei petreceri tematice pentru copii