Bolile copilariei sunt inevitabile si e important cat de informate suntem noi, mamele si care este relatia cu medicul pediatru sau cel de familie.
Sanatatea micutilor nostri este nepretuita, de aceea trebuie sa fim atente la toti factorii care o influenteaza: alimentatie, igiena, odihna, etc.
E la fel de important sa stim ce boli tratam acasa si care sunt urgentele care impun prezentarea la medic.
Cum te comporti cand micutul tau sufera? Ai o buna relatie cu pediatrul care il ingrijeste pe copil?Spune-ne mai multe, vrem sa stim!
Si eu zic ca cel mai bine este sa faca bolile in copilarie, dar vaccinurile intarzie din cate stiu eu aparitia lor. Eu de ex am facut rubeola la 25 de ani. Cel mai bine cand sunt mici fiindca isi formeaza imunitatea si de pojar sau varicela eu nu am auzit sa sufere prea tare un copil, dar adulti da.
Copilul meu are un pediatru deosebit. Intotdeauna o controleaza din cap pana in picioare, are grija sa ii ofere cele mai bune tratamente.
Noi suntem mai fricosi ca parinti, asa ca , de cate ori apare vreo problema dam fuga ba la pediatru, ba la urgente daca e noaptea. Niciodata nu o tratam dupa ureche.
Educarea copiilor Engleza poate fi practicată de copii într-un mediu cu adevărat internațional. Novakid World Kids Academy arată cum