Buna ziua,
Vreau sa aflu parerea voastra despre statia de calact sau fierul de calcat clasic. Am testat statia de calcat Phillips Care Pure si sunt foarte incantata de ea. Cu copiii prin preajma, mereu se ivea cate ceva cand caclam si lasam fierul pe haine. Phillips Care Pure se opreste automat cand este lasat nesupravegheat. Fierul clasic sta in pozitie verticala, existand riscul ca cel mic sa-l atinga si sa se arda. Mereu era un stres pentru mine cand calcam cu bebe in preajma. Am ajuns sa calc doar cand copiii dormeau, sa nu se intample accidente neplacute.
Ati folosit statii de calcat, ce parere aveti despre ele. Ati investi in aceasta tehnologie?
Nu am folosit statie de calcat pana acum, desi mi-as dori. E foarte greu sa calc cu pustiul prin preajma. Prefer sa cac cand doarme el.
Nu am folosit statia dar am aflat foarte multe lucruri interesante despre ea si chiar as investi in asa produs !
Educarea copiilor Engleza poate fi practicată de copii într-un mediu cu adevărat internațional. Novakid World Kids Academy arată cum