Sarcina dupa 30 de ani

Olga Tataru
acum 5 ani

 Buna dragelor, pentru mine sarcina dupa 30 ani a fost una dificila, eu si sotul meu,dupa primul copil am incercat sa ii facem un fratior dupa 2 ani de zile. Din pacate am fost diagnosticata cu asa zisa infertilitate secundara. Am hotarat sa apelam la o clinica de specializare cu infertilitatea. Ni s-a explicat, hormonul anti-mullerian are un idice foarte scazut (activitate mitocondriala scazuta) , dat fiind varsta avansata, as avea nevoie de donarea mitocondriilor. La inceput nu am inteles nici un termen din ce ni s a explicat dar incepand aceasta procedura totul a devenit foarte clar.Am urmat acest procedeu FIV cu mitocondrii donate combinate cu cele propriu-zise ,rezultatul fiind o sarcina cu reusita la bun final. Am avut multe batai de cap de cand am aflat de problemele pe care le aveam,dar aceasta clinica ne a oferit ca acest vis sa devina realitate.

Din punct de vedere psihologic a fost o experienta grea pentru noi doi, dar pentru finalul fericit s-a meritat toate eforturile noastre. 

In prezent suntem foarte fericiti si sper ca aceasta experienta a noastra sa incurajeze persoanele care nu mai cred in sansa de a fi fericiti cu adevarat,de a avea familia mult visata. Multumesc !

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies