Matreata este poate cel mai enervant lucru legat de par. Sunt sampoane care ajuta parul dar temporar, apoi apare din nou matreata. Tratamentele din farmacii sunt scumpe si numeroase si nu toate au efecte bune.
Ce putem face sa scapam de matreata? Cunoasteti remedii naturiste sau tratamente care au dat rezultate?
Am avut si eu probleme asemanatoare cu matreata, si mi-a trecut greu pana am gasit un sampon bun.
Am fost la doctor sa imi zica ce sa folosesc ca sa scap de matreata si mancarimea scalpului ….. mi-a dat un sampon natural pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Samponul e incredibil… m-am indragostit de el. De cand am inceput sa il folosesc am scapat de matreata si mancarimea scalpului.
Imi place enorm de mult mirosul si imi place ca nu face spuma multa cum fac produsele chimice.
Pup
Nu l-am incercat pe cel de la gerovital dar si eu am mari probleme cu matreata. Cel mai grav m-a afectat head&shoulders, cred ca de atunci nu am mai reusit sa scap. Am incercat si eu cu musetel dar degeaba. la salon mi-a zis ca am oricum tenul gras si d'asta am si matreata dar cum sa scap de ea?? Am facut tratamene si mai scumpe si mai ieftine, si cu ser si sampon si lotiuni - nimic.
Educarea copiilor Engleza poate fi practicată de copii într-un mediu cu adevărat internațional. Novakid World Kids Academy arată cum