Fetita mea a fost tare neastamparata si se plictisea f repede. am inceput sa-i dau sa picteze figurine ipsos si am ramas mirata ce succes au avut. in sfarsit statea locului dar mai mult decat atat...facea ceva creativ, artistic. de la 3 ani figurinele sunt nelipsite din casa noastra. le-a mai incercat cineva?
Haha, m-a amuzat mult topicul. Intr-adevar, unii copii sunt neastamparati. Asa este si fiul meu Mihai, care implineste acum in august 6 ani. Eu am reusit sa-l mai domolesc, inscriindu-l la un atelier de la Lumea Copilariei. E un atelier de tehnici de supravietuire, unde instructorul l-a invatat tot felul de lucruri care pe Mihai l-au incantat. S-a intors acasa strigand cat putea de tare „mami, mami, o sa te salvez!”. Am ras in hohote. O sa il mai inscriu si la scoala de vara pe care o organizeaza, caci i-a placut foarte mult, si acolo au mult mau multe activitati.
A, si sa nu uit, in seara respectiva a dormit neintors! :)
Cand micutul are multa energie, parintele trebuie sa ii ofere posibilitatea sa ii dea ceva de lucru. Puzzle-urile, lego, plansele de pictat, carticelele de colorat ori plastilina pentru a modela sunt idei care ii starnesc curiozitatea si ii dau posibilitatea sa isi dezvoltate creativitatea, plus ca va sta locului.
Activitati copii 5 Beneficii ale unei petreceri tematice pentru copii