Esti insarcinata cu gemeni? Aici vei cunoaste alte mamici cu gemeni, asa ca spune-ne cum decurge in cazul tau sarcina?
Cum se dezvolta puiutii si cum te simti tu? Ai gemeni identici sau non-identici? Ce dificultati ai intampinat pana acum si ce ingrijorari ai?
Mamicile sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi:
Hai la discutii!
Buna seara burtici si mamici,
Sunt insarcinata in 12 saptamani cu gemeni, nu am aflat sexul bebeilor inca , greturile m au mai lasat dar ma tin la pat niste intinderi musculare , deja atarna greut bebeii. Sunt fericita ca am gasit grupul , abia astwpt sa invat din experientele voastre , eu mai am o fetita de 6 ani dar sarcina aceasta este o lectie noua pentru mine. O seara frumoasa !
Eu am bucuria de a avea gemeni . Am 27 de saptamani iar pana acum totul a decurs foarte bine. Suntem foarte fericiti chiar daca stim ca grijile vor fii duble.
In familia mea avem cazuri de gemeni , dar inca nu s-a lipit de mine . Am doua fetite minunate , seamana foarte mult desi e o diferenta putin mai mare . Toata lumea ne intreaba daca sunt gemene . Deja ne-am obisnuit .
Educarea copiilor Engleza poate fi practicată de copii într-un mediu cu adevărat internațional. Novakid World Kids Academy arată cum