Ai o cariera la care tii si care nu iti permite sa stai prea mult timp acasa cu cel mic.Trebuie sa te intorci la serviciu,dar ce alegi:copilul sta cu mama/soacra ta sau angajezi o bona?
Eu la 1 an m-am intors la serviciu. Statusem destul de mult acasa, 1 an + aproape 7 din cele 9 luni de sarcina, avand probleme cu sarcina. Fetita mea a ramas cu buni, mamaia si tataia, la tara. O vizitam in fiecare saptamana, de vineri si pana duminica. Totul pana la varsta de 3 ani, cand am luat-o de la tara si am dus-o la gradinita, langa scoala unde eu profesez. A fost bine, dar gradinita de la 3 la 5 ani, a fost de toamna pana la Craciun si de la Pasti pana la vacanta de vara. De-abia de la 5 ani am ajuns la un camin cu program prelungit si de acolo este deja o alta poveste.
Gradinita este foarte importanta pentru un copil, de la o varsta frageta. Doamna educatoare din perioada 3-5 ani o lauda pentru ca era incanta de tot ceea ce era nou si era foarte meticuloasa in tot ceea ce o punea sa faca.
Si acum isi aminteste ca i-a invatat sa se spele, sa se imbrace, sa manace ordonat, sa nu vorbeasca decat cand e intrebata si multe alte lucruri.
O stimeaza foarte mult.
Activitati copii 5 Beneficii ale unei petreceri tematice pentru copii