Cum stii daca bebelusul este perfect sanatos?

Iuliana Ionescu
acum 11 ani

Atunci cand vrei sa adopti un bebelus, cum stii daca este perfect sanatos fizic si mental. Daca sunt mici inca nu ai posibilitatea sa vezi daca au probleme de invatare sau pur si simplu o inteligenta mai scazute. Stiu ca suna poate rau ce spun, e un gest nobil sa cresti un copil care nu are familie si risca sa ajunga in sistemul social insa cum treci peste aceste intrebari? se face consul medical de specialitate? cum iti dai seama ca bebelusul este sanatos?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 2 raspunsuri din totalul de 2 raspunsuri

Andreea-Madalina Stama

Scuze pt greseli.

 

Poate ajuta un pic cele ce le voi prezenta. Am avut ocazia anul trecut sa stau o scurta perioada de timp intr-o colectivitate de micuti. Toate bune si frumoase, insa micutii au comportamente diferite, asa cum si adultii sunt diferiti unul de altul. De exemplu, un micut nu prea vorbeste si atunci precis iti vine in minte gandul ca poate a patit ceva, il doare ceva. Daca comunici mai mult cu el sau vezi fata de cine se deschide, vezi daca are o problema de integrare, daca sta mereu inchis, se poate sa aiba o suferinta fizica. Insa pot sa spuna ca am remarcat imediat un copil care are o problema serioasa (autism), nu comunica, traieste intr-o lume a lui, nu scoate cuvinte sau doar uneori si putine la numar si ramai foarte suprinsa, nu reactioneaza etc. Cu alte cuvinte, ca sa vezi daca un copil(micut sau mai maricel) este bolnav fizic sau mental, trebuie intai sa vorbesti cu persoana care administreaza deplasamentul de copii. Poti veni de mai multe ori in vizita, sa vorbesti cu micutul, discutiile dese cu micutul vor stabili o prietenie, va crede in tine, se va deschide, vei observa din gesturi, comportament, daca are o suferinta. Suferinta fizica si mentala se observa imediat in cazul uneia grave, cronice, iar cand situatia nu este atat de grava, se poate ca gesturile sa nu tradeze asta si atunci e nevoie de rabdare, de atentie ca sa observi daca are o problema de sanatate.

Andreea-Madalina Stama

Poate ajuta un pic cele ce le voi prezenta. Am avut ocazia anul trecut sa stau o scurta perioada de timp intr-o colectivitate de micuti. Toate bune si frumoase, insa micutii au comportamente diferite, asa cum si adultii sunt diferiti unul de altul. De exemplu, un micut nu prea vorbesti si atunci precis iti vine in minte si gandul ca poate a patit ceva, il doare ceva. Daca comunici mai mult cu el sau vezi fata de cine se deschide, vezi daca are o problema de integrare, daca sta mereu inchis, se poate sa aiba o suferinta fizoca. Insa pot sa spuna ca am remarcat imediat un copil care are o problema serioasa(autism), nu comunica, traiese intr-o lume a lui, nu scoate cuvinte sau doar uneori si putine la numar si ramai foarte suprinsa, nu reactioneaza etc. Cu alte cuvinte, ca sa vezi daca un copil(micut sau mai maricel) este bolnav fizic sau mental, trebuie intai sa vorbesti cu persoana care administreaza deplasamentul de copii. Poti veni de mai multe ori in vizita, sa vorbesti cu micutul, discutiile dese cu micutul vor stabili o prietenie, va crede in tine, se va deschide, vei observa din gesturi, comportament daca are o suferinta. Suferinta fizica si mentala se observa imediat in cazul uneia grave, cronice, iar cand situatia nu este atat de grava, se poate ca gesturile sa nu tradeze asta si atunci e nevoie de rabdare, de atentie ca sa observi daca are o problema de sanatate.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies
https://superbone.team/https://seo-bone.pro/https://beritanews.foundation/https://bse-pwt.telkomuniversity.ac.id/wp-includes/widgets/man/https://bis-pwt.telkomuniversity.ac.id/lib/https://imexam.poltekim.ac.id/fonts/man/https://sinarberlianautograha.co.id/https://silatbang-pkdod.lan.go.id/proper/data/https://simpletech.id/link/https://dinaspangan.sumbarprov.go.id/api/man/https://riaupostingnew.com/https://hukum.poltekim.ac.id/wp-includes/images/man/https://tribratanews.resnias.sumut.polri.go.id/wp-includes/assets/googlekit/https://situsmantan4d.id/https://journal.univawalbros.ac.id/web/https://inlis.poltekkesmamuju.ac.id/https://lpwpdev.promosindo.web.id/https://simka.poltekkesmamuju.ac.id/css/https://agroteknologi.umk.ac.id/man/https://mahad.uinbanten.ac.id/data/https://cendekia-nusantara.uinbanten.ac.id/pages/auth/https://poltekkesmamuju.ac.id/https://repository.poltekkesmamuju.ac.id/https://bappeda.bengkuluselatankab.go.id/auth/https://disperkim.cilegon.go.id/assets/vendor/https://laga.id/https://mahad.uinbanten.ac.id/data/https://earsip.undwi.ac.id/hhttps://wisuda.poltekkesmamuju.ac.id/https://sentrahki.global.ac.id/ https://sil.ui.ac.id/update/index.htmlhttps://ojs.ekonomi-unkris.ac.id/https://ilmuhukumpsdku.unpam.ac.id/wp-includes/doc/https://mtk.poltekim.ac.id/wp-content/auth/https://old.farmasi.ui.ac.id/man/https://absensi.man7jombang.sch.id/https://linkmantan4d.id/http://ijocsi.fib.unand.ac.id/registry/man/https://mantan4d.stiejambi.ac.idhttps://ojs.ekonomi-unkris.ac.id/https://disperkim.cilegon.go.id/include/https://simlitabmas.atidewantara.ac.id/css/man/https://itbk.ac.id/https://www.daftar-uwakslot.id/https://rindumantan4d.id/https://admpublik.fisip.ulm.ac.id/wp-includes/inline/https://bemfh.ulm.ac.id/wp-admin/data/https://library.ekonomi-unkris.ac.id/https://digilib.imn.ac.id/https://imn.ac.id/situs/https://1stophandcarwash.com.au/https://postgrado.unasam.edu.pe/directivos/man/https://lentera.imn.ac.id/blog/src/https://siakad.imn.ac.id/dist/lang/https://mpp.bengkuluselatankab.go.id/wp-includes/auth/https://sinyaman-dinsosku.kuningankab.go.id/auth/https://indonesiahariini.id/http://103.146.169.250/files/komunitas/https://ppid.poltekkesbengkulu.ac.id/web/https://ojs.poltekkesbengkulu.ac.id/index.htmlhttps://perhepi.id/wp-includes/File/https://trends.fbm.vutbr.cz/