Preferi o friptura in loc de salata? Ai spune oricand da unui gratar bine preparat si condimentat? Nu iti ajung zilele dintr-un an pentru a numara retetele cu carne pe care le cunosti?
Ai ajuns exact unde trebuia, dar nu pastra pentru tine secretele artei culinare! Spune-ne si noua cum se obtine cea mai frageda carne si ce retete gustoase ai prepara daca ne-ai avea invitate pe toate la masa (da, toate mamicile din comunitate; macar virtual... ).
O sa va prezint o reteta de peste, foarte gustoasa. Aveti nevoie de hartie de copt, peste macrou , foi de dafin, sare, condimente si cam atat.
Se unge tava cu ulei, se pune in partea de jos hartie de copt si se unge cu putin ulei de masline. Se adauga pestele, intreg sau taiat pe jumatate, pe lung, de la coada, la cap, sa se patrunda mai bine. Se adauga foi de dafin , piper, delicat sau sare si alte condimente. Se stropeste pestele cu putin ulei de mastine si apoi se inchide hartia de copt pe toate partile. Se da la cuptor, la foc mic 30-45 minute. Cand este aproape gata, se desface hartia si se lasa la cuptor sa prinda fata. E foarte bun si sanatos. Va sfatuiesc sa-l testati si voi.
Educarea copiilor Engleza poate fi practicată de copii într-un mediu cu adevărat internațional. Novakid World Kids Academy arată cum