Cum va descurcati cu diversificarea hranei pentru bebelus? Care sunt metodele prin care va stimulati bebelusul sa incerce alimente noi?
Uneori nu stim cand exact sa introducem anumite alimente si ce nu este recomandat. De exemplu laptele de vaca nu trebuia baut pana la 1 an iar sarea poate fi adaugata putina in mancare dupa 2 ani. Fructele trebuie sa fie cat mai coapte sau gatite la cuptor in primele luni de diversificare.
Voi ce sfaturi aveti pentru mamici?
Dragi viitori parinti sau deja parintiJ
Suntem in perioada PROMOTIILOR!
Aflati TOP 5 PROMOTII din magazinul nostru on-line www.magazinepentrucopii.ro !
Am creat special pentru nevoile voastre Pachete patut copii + saltea speciala pentru bebelusi, patut copii multifunctional, etc!
Nu mai stati pe ganduri, intrati pe site! Produsele sunt in limita stocului disponibil!
eduard a inceput cu suc de morcovi supa de legume acum mincam si borcanase cu pui cu fructe cu de toate,un iaurtel din cand in cand plus laptic de la mine inca e la inceput
eduard a inceput cu suc de morcovi supa de legume acum mincam si borcanase cu pui cu fructe cu de toate,un iaurtel din cand in cand plus laptic de la mine inca e la inceput
Bebele meu are aproape doi ani dar am inceput sa ii dau lapte de vacuta de pe la 1 an si jumatate? E gresit? Nu a avut reactii negative pana acum si mie mi-a zis medicul pediatru ca nu e problema daca incep sa ii dau lapte, doar sa fie pasteurizat. Voi cand i-ati dat lapte copilului?
noi am respectat tabelele de diversificare pentru bebelusi de pana la 1 an .ne mentinem in grafic
Eu am inceput cu suc de portocala, apoi de mere, morcovi, apoi combinate. Am continuat cu supica, treptat am adaugat piureul de legume fierte, carnita, oul. Toate acestea la recomandarea medicului de familie. Am avut noroc cu vecina mea, care este asistenta medicului de familie si care m-a invatat mereu ce sa-i bag in alimentatie Alexiei. A fosy bine pentru ca fetita mea nu a facut nazuri la mancare.
Educarea copiilor Engleza poate fi practicată de copii într-un mediu cu adevărat internațional. Novakid World Kids Academy arată cum