ma puteti ajuta cu un sfat? mik mea are 5 saptamani si la recomandarea pediatrului trebuie sa-i fac aerosoli. am cumparat aparatul, dar nu stiu cum sa fac aerosoli unui bebe de 5 saptamani. cf instructiunilor kitul nu trebuie inclinat la un unghi mai mare de 45 grade, e complicat. a mai facut cineva aerosli bebelusului de 5 saptamani? cum? va rog sa-mi explicati. multumesc
Poate este un aparat de aerosoli pentru adulti .Sunt aparate in care se introduce solutia ,tu stai pe scaun si tragi dintr-o pipa aerul,il tii in tine cat poti, apoi il dai afara.Eu am vazut asa un aparat,oricum trebuie sa intrebi cum e conceput aparatul,sa stii cum sa reactionezi.Sanatate la bebe mic.
esti sigura ca este un aparat ptr aerosol?, cele pe care le-am intalnit eu au o masca si /tub pe care se inhaleaza ce pui in recipientul aparatui, iar cand am facut tratament de acest in cadrul unei clinici copilul meu efectiv statea in fundulet(tu o poti tine in brate) si cu masca la gurita....
Educarea copiilor Engleza poate fi practicată de copii într-un mediu cu adevărat internațional. Novakid World Kids Academy arată cum