Buna.
Sunt Loredana si ma aflu aici datorita unei probleme importante din viata fiicei mele de 16 ani. Maria, fata mea, a fost copilul model pana anul acesta: invata toata ziua, asculta sfaturile noastre si eram cele mai bune prietene.
Anul acesta s-a intalnit la un targ de carte cu fostul ei profesor din gimnaziu. Avand aceleasi pasiuni legate de literatura, au continuat sa se intalneasca saptamanal: ba in biblioteca, ba la teatru, ba in ceainarii. Desi nu am fost de acord la inceput, i-am permis asta, fiind convinsa ca n-avea sa se infiripeze o idila intre ei. Dar se pare ca m-am inselat. Dupa doua luni in care se tot intalneau, mi-a marturisit ca e indragostita nebuneste de el si ca se pare ca sentimenul e reciproc.
N-am stiut cum sa procedez. Pur si simplu am pedepsit-o si i-am interzis sa se mai intalneasca cu el. A fost o perioada oribila : fiica-mea era din ce in ce mai trista, nu mai iesea absolut deloc din casa si aproape refuza sa-mi vorbeasca. Zilele trecute insa mi-a spus ca ei inca nu au renuntat si ca el doreste sa vina acasa la noi, sa avem ocazia sa-l cunoastem mai bine.
Mi se pare o diferenta prea mare...sunt 9-10 ani la mijloc. Este adevarat ca ea mereu a fost mult mai matura decat fetele de varsta ei, dar e totusi un copil.Cum ar trebui sa procedez? Multumesc din suflet.
Activitati copii 5 Beneficii ale unei petreceri tematice pentru copii