Retete pentru copii cu varsta de 2 ani si 3 ani, recomandate pentru o alimentatie corecta, menita sa asigure necesarul de elemente nutritionale. Aici gasiti retete culinare ce contin o varietate de ingrediente, sugestii de mancare gatita sau nepreparata termic.
Ciorba de porc este reteta perfecta daca vrei sa gatesti o ciorba gustoasa, aromata, un pic acrisoara. Copiii o vor indragi mai ales daca folosesti taietei de casa si bors facut tot in casa.
Ciorbele de porc pot fi gatite in diverse moduri dar aceasta este o metoda rapida. Asigurati-va ca este cat mai frageda carnea de porc daca vreti sa fie gata in timpul de pregatire recomandat.
O salata verde cu ou este gustarea perfecta pentru copii dar si pentru intreaga familie in zilele in care vrei sa gatesti ceva rapid si sanatos. Fiindca legumele nu sunt tratate termic, vei beneficia de toate vitaminele si mineralele pe care acestea le contin. Oul este bogat in calciu si fier si ajuta la cresterea oaselor copiilor.
iata reteta de salata si ingredientele necesare. Puteti inlocui sarea cu picaturi de lamaie daca serviti salata copiilor.
Pentru zilele reci de iarna cand soarele se ascunde printre nori un cappuccino si un pic de cozonac este tot ce-ti trebuie pentru a-ti recapata buna dispozitie.
Iata o reteta gustoasa pe care o vor aprecia si copiii. Poate fi servit cu un pahar de lapte cald sau ca desert. Iata ce ingrediente sunt necesare si cum se gateste reteta.
Aceasta reteta de orez cu lapte si sirop de prune este cea mai buna alegere pentru o gustare dulce. Mai ales in cazurile in care copiii se constipa, sosul de prune este perfect pentru a regla tranzitul intestinal.
Copiii care au inceput diversificarea pot fi incantati de a manca orez cu lapte la micul dejun sau ca simpla gustare. Renuntati la zahar, daca gatiti reteta pentru copii mai mici de 1 an. Sosul poate fi facut din prune si stafide maruntite.
Reteta de sufleu de peste cu ghimbir este o buna alegere pentru a gati peste pentru copii. Pestele are nenumarate efecte benefice asupra sanatatii, mai ales prin aportul de fosfor si acizi grasi. Intotdeauna insa verificati pestele inainte sa fie preparat: sursa de provenienta si modul in care a fost depozitat.
Iata cum se gateste sufleul!