Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Ciulama din pipote de pui se poate gati atunci cand doresti o reteta usoara si gustoasa. Ciulamaua se poate gati si din pulpe de pui, dar este cu adevarat gustoasa cand o gatim cu pipote.
Reteta este potrivita pentru copii si are un gust delicios.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Pipotele se spala. Se pune apa la fiert si se adauga pipotele. Acestea vor sta la fiert 30 de minute, la foc mediu. Se curata telina si morcovii, se spala si se fierb odata cu organele.
Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, se scot legumele, se strecoara supa si se elimina rezidurile. Eventual, se mai curata pipotele. Separat, intr-o tigaie, se pune uleiul la incins si se adauga faina. Se amesteca.
Faina trebuie sa capete o nuanta galbuie, dar sa nu se arda. Se adauga acest sos peste supa si se amesteca astfel incat continutul sa capete consistenta. Se condimenteaza cu sare si piper.
Ciulamaua se poate servi alaturi de mamaliga calda fiind binevenita persoanelor racite. Este o reteta minunata pentru copii.
Pofta buna!
Despre Andreea-Madalina Stama
Vreau sa iti impartasesc din experienta mea legata de nutritie si stil de viata sanatos, dar si despre diete pentru slabit si trucuri care te mentin frumoasa si plina de viata. Ai intrebari legate de alimentatia copiilor? Sigur vei gasi raspunsuri in articolele scrise de mine pe aceasta tema.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.