Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Pandispan cu branza, visine si bezea - un desert gustos si aromat, perfect pentru o gustare dulce pentru toata familia. Pandispanul este relativ usor de facut, pot participa si copiii la pregatirea retetei si rezultatul este minunat.
Iata ce ingrediente sunt necesare, dar si cum sa gatesti reteta.
Numar de portii: 16 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se bat ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga apoi uleiul, laptele Lactag, praful de copt, esenta de vanilie, coaja rasa de portocala, branza rasa marunt si faina.
Incorporam visinele in amestec. Se amesteca bine. Punem compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si dam la cuptor 30 min la foc mediu.
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si zeama de lamaie. Cand prajitura e gata coapta, se intinde deasupra spuma de albus si se mai da tava la cuptor pentru 10 - 15 minute.
Pandispanul cu branza, visine si bezea poate fi servit cu ciocolata rasa deasupra.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.