Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Supa crema de conopida cu iaurt este o reteta pentru un pranz delicios, perfect pentru copii fiindca are legume si iaurt, migdale si patrunjel.
Este o combinatie gustoasa de conopida cu migdale, dar are si o textura interesanta, cremoasa. Iata cum se pregateste aceasta reteta!
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Desfaceti conopida bucatele, spalati-o si puneti-o la fiert in apa cu putina sare sare cat sa o acopere.
Se fierbe la foc mic pana se inmoaie (15-20 de minute). Se strecoara conopida si se paseaza pastrand zeama. Se topeste untul la foc potrivit. Se pun fulgii de migdale si se rumenesc, se scot si se pun deoparte.
Se curata ceapa, se toaca si se caleste 5 minute in untul ramas. Se dizolva faina in apa in care a fiert conopida si se toarna peste ceapa. Se adauga si laptele si nucsoara si se lasa sa fiarba cateva minute pana incepe sa se ingroase usor. Se da jos de pe foc se adauga conopida mixata si iaurtul si se omogenizeaza.
Supa crema de conopida cu iaurt se serveste calda cu migdale prajite si patrunjel presarate deasupra.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.