Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Friptura de porc este o alegere potrivita daca vrei sa gatesti ceva rapid, cu un gust aromat si care sa constituie o masa satioasa. Friptura in combinatie cu usturoiul va avea un gust special iar rosiile in sos vor forma un sos delicios. Iata cum se pregateste aceasta reteta simpla de friptura.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Carnea se spala, se taie in cuburi. Se caleste carnea in ulei. Se adauga rosiile in bulion.
Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se condimenteaza cu sare, piper, dafin si usturoiul tocat. Se lasa la foc potrivit, 20 de minute. Se amesteca din cand in cand.
Se spala patrunjelul, se toaca marunt si se adauga inainte de servire. Friptura de porc se poate servi cu piure de cartofi.
Pofta buna!
Despre Andreea-Madalina Stama
Vreau sa iti impartasesc din experienta mea legata de nutritie si stil de viata sanatos, dar si despre diete pentru slabit si trucuri care te mentin frumoasa si plina de viata. Ai intrebari legate de alimentatia copiilor? Sigur vei gasi raspunsuri in articolele scrise de mine pe aceasta tema.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.