Feluri de mancare gatite dupa retete culinare traditionale sau moderne, retete de feluri de mancare pentru toata familia sau pentru copii.]
Aripioare de pui in caramel, o reteta care va fi pe gustul tau daca iti place puiul si vrei o mancare cat mai rapida si aromata.
Chiar daca reteta are ca ingredient si bere, aceasta poate fi pregatita chiar si pentru copii fiindca berea intra in compozitia sosului care caramelizeaza aripioarele de pui.
Iata o reteta gustoasa propusa pentru astazi: Pui la cuptor pe pat de cartofi, ceapa si carnaciori.
De preferat in aceasta reteta este sa folositi carnaciori afumati, astfel incat gustul sa fie unic. Printre ingrediente se afla si vinul alb dar si condimente proaspete.
Puteti renunta la carnaciori daca vreti sa adaptati reteta pentru copiii mai mici.
Daca iti place reteta, recomand-o prietenelor tale!
Iti delectam papilele gustative cu o reteta interesanta: Paella cu pui si fructe de mare.
Chiar daca nu esti indragostita de fructele de mare, aceasta combinatie ti se va parea fantastica. Combinatia de pui, fructe de mare, orez si porumb dulce te vor uimi probabil cand citesti ingredientele, dar gustul final este cel care te va face sa apreciezi aceasta reteta.
O recomandam cu drag, mai ales ca este o reteta usoara, de vara, delicioasa.
Daca iti place sa gatesti preparate culinare cu ciuperci, atunci reteta aceasta de Terina de ciuperci cu bacon si cas este cea potrivita. Si pentru ca ne gandim intotdeauna la fericirea papilelor tale gustative, am ales o reteta care contine si bacon.
Da, stiu, parca nu e suficient, asa ca nu va mirati daca mai gasiti printre ingrediente si niste carnati, oregano sau cas.
Ingredientele sunt la indemana, pasii nu sunt dificili si mancarica este destinata pentru intreaga familie, dar pentru copii mai mari dat fiind continutul mare de grasimi.
Reteta este la fel de gustoasa precum arata!
Cordon Bleu, chiar daca pre neconventional, poate fi pregatit si la picnic sau pentru un gratar in aer liber. Indiferent daca preferati sa gatiti carnea acasa si sa o serviti pe terasa sau sa o preparati la un gratar in aer liber, reteta de mai jos este perfecta si gustoasa.
Va propunem o reteta de pui la gratar cordon bleu, care se gateste rapid si este usor de pus in practica.
Termenul cordon bleu a ajuns sa fie folosit in gastronomie datorita unor cavaleri francezi din suita "Cordon Bleu". Acestia erau pasionati de arta culinara si retetele lor au creat un adevarat cult.
Denumirea a fost preluata si este acum utilizata pentru a defini o anumita reteta apreciata de gurmanzii din toata lumea.