Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Conopida este printre legumele recomandate unei alimentatii sanatoase insa un gust absout unic este oferit de costele de porc inabusite care definesc aceasta reteta.
Gateste aceasta mancare atunci cand ai pofta de coaste de porc si vrei o combinatie inedita.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se rupe conopida in buchetele mici, cele mai mari se taie in doua si se pun la prajit asa crude intr-o tigaie antiaderenta cu ulei. Se intorc pe toate partile, ca sa se rumeneasca uniform, apoi se scot pe un platou si se presara cu sare, piper, condimente.
Intre timp se taie coasta de porc intre oase, se prajeste in putin ulei pe toate partile 2-3 minute pana ce carnea devine albicioasa apoi se completeaza cu 500 ml apa fierbinte, sos de rosii, foi de dafin, sare, piper si din celelalte condimente.
Lasati sa fiarba coastele de porc, la foc mic, cu capac, adaugati usturoiul curatat si taiat feliute si mai lasati sa fiarba 40-50 de minute, pana se inmoaie bine carnea si scade bine sosul.
Asezati pe farfurii cate 2-3 coaste, buchetele de conopida si adaugati putin sos.
Conopida gratinata cu coaste de porc este gata! Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.