Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Aripioare de pui in caramel, o reteta care va fi pe gustul tau daca iti place puiul si vrei o mancare cat mai rapida si aromata.
Chiar daca reteta are ca ingredient si bere, aceasta poate fi pregatita chiar si pentru copii fiindca berea intra in compozitia sosului care caramelizeaza aripioarele de pui.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Condimentam aripioarele de pui cu sare si piper si le prajim in tigaia de teflon unsa cu putin ulei. Aripioarele le vom praji doar pe jumatate.
Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic.
Adaugam berea, cateii de usturoi pisati, sarea, piperul, ghimbirul si sucul de portocale.
Turnam amestecul rezultat in tigaie peste aripioare.
Le lasam pe foc pana ce se caramelizeaza sosul din tava.
Aripioarele de pui in caramel sunt absolut delicioase, sa tot mananci si sa iti lingi degetele. O reteta rapida si gustoasa!
Pofta buna!
Despre Postolache Violeta
Sunt mama, sotie, gospodina. Imi place sa improvizez, sa jonglez cu ingredientele, pentru mine adevarata provocare este sa creez un meniu de cinci stele din ingrediente putine si ieftine. Ma poti urmari pe blogul caietulcuretete.com.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.