Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Iata o reteta gustoasa propusa pentru astazi: Pui la cuptor pe pat de cartofi, ceapa si carnaciori.
De preferat in aceasta reteta este sa folositi carnaciori afumati, astfel incat gustul sa fie unic. Printre ingrediente se afla si vinul alb dar si condimente proaspete.
Puteti renunta la carnaciori daca vreti sa adaptati reteta pentru copiii mai mici.
Daca iti place reteta, recomand-o prietenelor tale!
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se pregateste o tava si se unge cu ulei. In tava se aseaza cartofii taiati bucatele, peste care se aseaza ceapa taiata rondele. Dupa ce pulpele au fost spalate se aseaza si ele peste patul de cartofi si ceapa si printre ele se aseaza apoi carnaciorii oltenesti taiati in jumatate.
Se condimenteaza si se adauga o ceasca vin alb si o ceasca de apa si se da la cuptor pentru 30 minute.
Dupa ce au fiert cartofii se adauga si rosiile decojite si se lasa tava la cuptor inca 15 minute pana scade zeama.
E o mancare foarte delicioasa si aromata!
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.