Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Reteta de supa de ardei copti rosii si crutoane cu usturoi si parmezan reprezinta un aperitiv delicios, usor si racoritor. Este o alegere perfecta pentru un pranz in timpul verii sau pentru o cina usoara. Ardeii copti sunt cu siguranta in topul preferintelor culinare romanesti, iar combinatia cu parmezan si usturoi din crutoane ii da acestui preparat un gust magnific.
Numar de portii: 6 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu.
Se adauga morcovul, ceapa, ceapa frantuzeasca si pudra de usturoi.
Se gateste ametsecul pret de 4-5 minute. Morcovul trebuie sa devina moale iar ceapa translucida. Se adauga apoi rosiile in suc propriu, ardeii copti si supa de pui. Se reduce focul si se tine vasul pret de 15 minute, fara capac deasupra.
Se opreste focul apoi si se adauga smantana grasa.
Se transfera supa intr-un alt vas si se paseaza folosindu-se blenderul. Textura supei trebuie sa fie consistenta. Sa fie asemeni unui piure. Se adauga apoi sare si piper. Se varsa apoi supa in boluri si se garniseste cu crutoane.
Pofta buna.
Vezi si reteta de Crutoane cu parmezan si usturoi
Despre Andreea Pelau
Sunt de profesie jurnalist si sunt pasionata de content writing. Cei dragi ma descriu ca fiind o persoana creativa, vesela si optimista. Prin ceea ce scriu imi doresc sa ofer informatii corecte, bine documentate si utile mamicilor care cauta raspunsuri la problemele lor.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.