Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Reteta de crutoane cu parmezan si usturoi este atat de usoara si rapida, incat merita repetata.
Crutoanele cu parmezan si usturoi sunt delicioase si se gatesc rapid. Acestea pot fi adaugate cu succes in multe salate, dar si supe. Se pot servi ca si o mica gustare intre mese.
Numar de portii: 2 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se pune uleiul intr-o tigaie de marime medie la foc mediu. Se adauga usturoiul si se caleste pret de 1 minut. Se amesteca ocazional. Se adauga crutoanele in tigaie si se calesc pret de 10-15 minute.
Dupa acest timp se opreste focul si se adauga parmezanul. Se adauga sarea si piperul. Crutoanele se pot pastra in cutii aerisite timp de 2 saptamani.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.