Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
O reteta culinara pentru intreaga familie, potrivita pentru post si foarte gustoasa este aceasta: Ţuşpais de dovlecei cu praz.
Mancarea este inspirata din bucataria germana dar a fost preluata si de romani, mai ales cei din zona Banatului. Se pregateste rapid si usor.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se curata dovleceii, prazul, morcovul. Se taie morcovul feliute subtiri, dovleceii felii mai groase. Prazul se curata de mustati si frunze si se taie felii subtiri. Se pune totul la calit in ulei.
Dupa 5-6 minute se adauga rosiile curatate de pielite si taiate cubulete, condimentele, 100 ml apa si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 10-15 minute, apoi se adauga verdeata tocata marunt.
Se lasa focul mic, se mai fierbe inca 5-6 minute, se adauga faina amestecata cu putina apa si se mai adauga piper, sare dupa gust.
Se amesteca inca 2-3 minute, adaugandu-se si usturoiul maruntit, astfel incat sa nu se lipeasca. Ţuşpaisul de dovlecei cu praz este gata pentru a fi servit si savurat!
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.