Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Daca vrei sa gatesti un desert racoros si gustos, o tarta cu branza si struguri este cea mai potrivita alegere. In special copiii se vor bucura sa manance acest desert delicios.
Fiindca reteta contine zahar si gelatina, este recomandat sa fie pregatita pentru copiii mai mari de 2 ani. Iata mai jos care sunt ingredientele pentru blat si crema, dar mai ales cum se prepara.
Numar de portii: 12 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Faina se amesteca cu untul, apoi cu lingurile de zahar, putina sare, oul si cateva linguri de lapte caldut pentru a obtine un aluat potrivit pentru a putea intinde o foaie. Aluatul se pune intr-o forma cu peretii detasabili, se intinde putin si pe pereti si se coace.
Umplutura se pregateste astfel: Gelatina se pune la inmuiat in putina apa rece. Galbenusurile impreuna cu 100 gr zahar si zeama de lamaie se pune la bain-marie.se adauga coaja de lamaie si apoi gelatina pentru a se dizolva complet.Se amesteca cu branza.
Detasam peretii de la forma si incercam sa imbracam forma in folie alimentara apoi fixam peretii la loc si aluatul copt fara sa-l rupem.
Turnam apoi compozitia de branza si punem boabe de struguri din abundenta. Acoperim cu folie si dam la frigider cateva ore. Scoatem apoi peretii detasabili si pudram cu zahar.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.