Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Supa germana de cartofi reprezinta un meniu delicios, usor, dar consistent. Este o supa de legume potrivita pentru meniul celor mici, iar daca se renunta la condimentele din reteta, adaugandu-se doar putina sare si piper, supa aceasta poate fi servita si bebelusilor mai mici de 1 an si mai mari de 8 luni.
Daca vrei sa inlocuiesti bulionul cu rosiile, o poti face dar adauga doar pulpa de la o rosie (fara seminte) si serveste-o doar copiilor mai mari de 8-10 luni. Rosia este acida si de aceea este mai bine sa fie introdusa in alimentatie cu precautie si in cantitati mici la inceput.
Numar de portii: 6 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Supa germana de cartofi este binemeritata in alimentatia micutilor. Gustul fin, textura aerata, ca de piure o va face foarte apreciata de catre micuti.
Se asaza cartofii, telina, ceapa, morcovii si cuburile de condimente de legume intr-un vas termorezistent. Se adauga 4 cesti mari cu apa. Se tine vasul pe foc la temperatura medie pana ce legumele se fierb. Din cand in cand se amesteca.
Spre final, se iau doua cesti din zeama in care au fiert legumele. Apoi se paseaza legumele cu un blender. Se adauga untul topit, nesarat, sare si piper dupa gust. Dupa care se adauga cele doua cesti cu zeama si se transfera vasul pe foc la temperatura mica.
Supa se serveste pe deasupra cu patrunjel proaspat tocat marunt.
Pofta buna.
Despre Andreea-Madalina Stama
Vreau sa iti impartasesc din experienta mea legata de nutritie si stil de viata sanatos, dar si despre diete pentru slabit si trucuri care te mentin frumoasa si plina de viata. Ai intrebari legate de alimentatia copiilor? Sigur vei gasi raspunsuri in articolele scrise de mine pe aceasta tema.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.