Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Sosul cremos de busuioc se poate folosi in supe, cu pui, peste sau in salate. Desi contine busuioc, la fel ca si sosul pesto, aceasta reteta nu contine usturoi.
Acest sos este gustos in combinatie cu diverse salate sau cu peste, dar este recomandat copiilor care au peste 2 ani fiindca soia si branza tofu au potential alergen.
Busuiocul este o sursa buna de uleiuri esentiale si constituie un bun ingredient care ajuta sistemul respirator.
Numar de portii: 2 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se amesteca branza tofu cu frunzele de busuioc si o cana de apa. Ingredientele se amesteca in blender. Se da blenderul pe viteza mare si se amesteca bine ingredientele pentru dressing.
Apoi se opreste blenderul si se adauga sosul de soia, otetul si se amesteca in continuare. Se porneste blenderul la viteza mica. Apoi se adauga uleiul de floarea-soarelui si se continua sa se amestece in sos pret de 30 de secunde/60 de secunde.
Despre Sorin Spanu
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.