Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Somonul la cuptor reprezinta un pranz sau o cina gustoasa, bogata in elemente nutritive, usor de digerat, recomandat mai ales in alimentatia copiilor sau pentru mamicile care alapteaza. In plus, somonul este o sursa buna de acizi grasi nesaturati omega 3.
Numar de portii: 6 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se ia o tava termozistenta si se unge cu un pic de grasime.
Se pun medalioanele de somon in tava, cu pielea pestelui in jos, ca sa nu se arda. Peste peste se adauga sosul pentru gratar. Se presara sare si piper.
Se gateste somonul in cuptor pret de 15-20 de minute. Carnea se incearca cu un cutit pentru a se vedea daca s-a facut.
Pofta buna.
Despre Sorin Spanu
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.