Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Sfecla rosie prajita cu sos de hrean si nuci constituie un aperitiv, usor si delicios.
Numar de portii: 6 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Sfecla se fierbe in dispozitivul de fierbere la aburi. Sfecla se fierbe la aburi timp de 30 de minute si trebuie sa devina moale astfel incat sa poti infige furculita in ea. Dupa ce a fiert sfecla aceasta se da deoparte si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit sfecla, se curata sub jetul de apa rece si se taie in cubulete, daca mainile devin rosii de la sfecla, acestea se vor curata usor cu suc de lamaie.
Intr-un bol mic se amesteca hreanul cu smantana, iaurtul, otetul, mustarul, sarea si piperul. Se pune dressingul peste salata si se amesteca bine. Se adauga peste salata arpagicul si nucile. Se amesteca din nou.
Pofta buna.
Despre Sorin Spanu
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.