Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Sfecla cu usturoi, stafide si seminte de pin constiuie un aperitiv usor de pregatit si foarte delicios.
Numar de portii: 2 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se spala si se curata sfecla.
Se adauga uleiul de canola intr-o tigaie si se lasa sa se incinga. Se adauga usturoiul, semintele de anason, semintele de fenicul, paprika si stafidele. Se gateste si se amesteca pret de 1-2 minute. Se adauga apoi sfecla elvetiana. Se caleste pret de 3-4 minute. Se adauga apoi semintele de pin.
Dupa ce s-a gatit sfecla, se opreste focul, se adauga sare si se stropeste cu ulei de masline.
Despre Sorin Spanu
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.