Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Placinta cu iaurt rece de capsune si musli reprezinta un desert foarte delicios, racoritor, usor de pregatit si care va fi apreciat de copii. FIindca are un continut bogat in vitamine si fibre, aceasta placinta poate fi o sursa buna de elemente nutritive si o gustare delicioasa sau un mic dejun potrivit pentru copiii energici.
Iata care sunt ingredientele necesare si cum se prepara aceasta reteta.
Numar de portii: 6 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se amesteca intr-un vas capsunele, nectarul de agave si iaurtul. Amestecul trebuie sa devina cremos.
Amestecul se transfera intr-o tava de copt de placinta. Amestecul se tine in frigider pret de 1 ora.
Intr-un vas mic se amesteca untul topit cu musli. Amestecul de musli se adauga peste cel de capsune. Se pune pe deasupra o folie alimentara de aluminiu si se tine la frigider pret de 1 ora pana la 2 zile.
Inainte de servire, se scoate placinta din frigider si se lasa la temperatura camerei pret de 20-30 de minute.
Pofta buna.
Despre Sorin Spanu
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.