Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Daca ai chef de un desert gustos si pentru intreaga familie, ai mereu la indemana optiunea de a gati papanasi. Este o reteta usoara si interesanta, cu esenta de vanilie, smantana dulce si dulceata din fructe de padure.
Daca pregatesti reteta pentru copii mai mici, atunci inlocuieste gemul cu unul neindulcit.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Branza cu zaharul si cu bicarbonatul stins se amesteca, apoi se adauga ouale si esenta de vanilie iar la sfarsit se incorporeaza faina.
Se pune uleiul la incins.
Din aluat se formeaza bile de marime medie, care se strapung cu degetul in mijloc. Se dau prin faina. Se mai mareste apoi gaura din centru si se aplatizeaza putin colacul obtinut. Se mai formeaza niste bile mai mici care se pun deasupra peste colacul format.
Se prajesc papanasii pana devin rumeni! Se pun pe un servet de hartie pentru a absorbi uleiul!
Se servesc cu smantana deasupra si dulceata.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.