Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Omleta este o sursa importanta de calciu si acizi grasi. Cu cat folositi mai putin ulei la pregatirea ei, cu atat mai sanatoasa este. Mai ales in cazul copiilor se recomanda sa nu adaugati ulei, sare. Condimentele naturale sunt cele mai indicate pentru orice tip de omleta, nu doar pentru aceasta reteta.
Ciupercile asigura proteine iar cascavalul ii confera o consistenta potrivita. Cascavalul poate fi inlocuit cu cas, mai ales daca pregatiti reteta pentru copii mai mici.
Numar de portii: 2 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se bat ouale spuma. Se spala ciupercile, se curata de eventualele reziduri. Se taie ciupercile in felii; se folosesc atat palariile de la ciuperci cat si piciorusele. Se adauga in omleta feliile de ciuperci, maslinele si cascavalul.
Se incinge uleiul sau untul si se adauga omleta in tigaie. Daca aveti tigaie antiaderenta se poate face si omleta fara sa adaugati ulei sau unt.
Se prajeste pe o parte circa 3-4 minute, se intoarce, prajindu-se si pe partea cealalta.
Se poate servi pe paine toast reprezintand o idee delicioasa pentru micul dejun.
Despre Andreea-Madalina Stama
Vreau sa iti impartasesc din experienta mea legata de nutritie si stil de viata sanatos, dar si despre diete pentru slabit si trucuri care te mentin frumoasa si plina de viata. Ai intrebari legate de alimentatia copiilor? Sigur vei gasi raspunsuri in articolele scrise de mine pe aceasta tema.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.