Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Mere coapte umplute cu banane - un desert delicios si usor de preparat, dar mai ales sanatos si care nu implica multe ingrediente.
Va recomandam reteta mai ales pentru copii, fiindca nu contine ingrediente cu grasimi animale, ci fructe bogate in fibre si vitamine. Scortisoara reduce inflamatiile din organism, fiind benefica si pentru prevenirea cancerului.
Numar de portii: 8 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Merele se spala, cu un cutit se scoate cotorul si se aranjeaza intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu sau de copt.
Se presara zahar si scortisoara in interiorul merelor. Folia nu este obligatorie, dar daca o aveti recomand s-o puneti.
Bananele se taie marunt si se umple interiorul marului. Se pun la cuptor incins pentru o jumatate de ora.
Dupa ce se coc, se lasa 10-15 min sa se racoreasca. Se presara cu zahar sau zahar pudra.
Ca sa se lipeasca mai bine zaharul de ele, cu o pensula le ung cu sucul scurs de pe folie sau cu putina apa.
Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.