Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Aceasta reteta de guguluf cu ciocolata si cafea este perfecta pentru un desert gustos dedicat celor mari. Daca ai mai multi invitati si vrei sa pregatesti ceva rapid si gustos, iti recomandam aceasta reteta culinara.
Iata ce ingrediente sunt necesare si cum se prepara.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Cerne faina si pune la mijloc zaharul, un praf de sare si drojdia inmuiata in lapte Lactag (caldut).
Adauga cafeaua, ouale si untul frecat bine.
Framanta bine, apoi incorporeaza fructele confiate, scortisoara si romul.
Pune aluatul intr-o forma de guguluf unsa si tapetata cu faina. Coace 45 de minute. Dupa ce s-a racit rastoarna guguluful si imbraca-l in ciocolata topita.
Orneaza cu cateva fructe confiate.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.