Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Gateste aceasta reteta de Ghiveci de legume la tigaie daca vrei sa pregatesti mancare pentru copiii mai mici de 2-3 ani.
Acesta reteta este nu doar gustoasa, dar si usor de pregatit. Va fi indragita chiar si de copii si are un continut variat de legume care confera un gust placut. In functie de preferintele copiilor, puteti ajusta cantitatile de legume (de ex, sa puneti mai mult dovlecel si mai putini ardei, sau invers).
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se curata dovlecelul si se taie cubulete micute, apoi se pune la calit intr-o tigaie cu unt. Intre timp se curata si se taie in cubulete ardeiul si rosiile. Ceapa se taie firicele cat mai mici. Dupa cateva minute se adauga legumele taiate peste dovlecei.
Se condimenteaza si se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute. Se adauga frunzele de spanac spalate si taiate, usturoiul maruntit si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute. Daca mai trebuie se adauga 50 ml apa clocotita sau putin suc de rosii.
Reteta de ghiveci de legume la tigaie se poate prepara si cu alte legume: vinete, cartofi, fasole verde, telina, conopida, mazare, etc. Se serveste ca fel principal in meniul copiilor sau ca garnitura pentru mesele parintilor.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.