Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Fursecuri simple - o reteta rapida si usor de facut, potrivita pentru copii daca ati introdus deja in alimentatie zaharul.
Recomandam adaugarea zaharului in cantitati cat mai mici sau inlocuirea lui cu miere, sirop de agave sau curmale / stafide.
Fursecurile pot fi pastrate cateva zile si servite la mesele de gustare sau in combinatie cu fructe sau legume.
Numar de portii: 10 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se spala ouale si se separa albusurile de galbenusurile care se freaca spuma cu zaharul.
Cand crema devine spumoasa se incorporeaza treptat uleiul. Peste crema obtinuta se adauga un praf de sare si faina cernuta in ploaie.
La jumatatea timpului de incorporare a fainii se adauga albusurile batute spuma. Se pune si restul fainii, se incorporeaza cu lingura si se fac fursecurile imediat: se iau cu lingura si se pun la oarecare distanta in tava neunsa, apoi se introduce la cuptorul incins pentru un sfert de ora.
Fursecuri simple sunt gata cand se desprind de pe tava si au marginea usor aurie.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.