Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Friptura de pui cu cartofi la cuptor este o reteta clasica dar intotdeauna potrivita daca vrei sa gatesti o mancare traditionala si aromata.
Copiii prefera aceasta mancare fiindca are un gust bun, carnea este moale si usor de mestecat iar cartofii au o aroma buna.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se spala puiul. Se curata puiul, se parleste. Se sectioneaza puiul, se curata de maruntaie si se taie in bucati. Se pune puiul intr-o tava de cuptor.
Se curata usturoiul si se spala. Se cresteaza usor puiul din loc in loc si se adauga un pic de unt si cate un catel de usturoi.
Se pune apa in tava, se adauga sucul de rosii, sarea, piperul, cimbrul si cartofii curatati si taiati in sferturi.
Se tine puiul la cuptor circa o ora, la foc mediu. Din cand in cand se stropeste puiul cu sucul din tava.
Inainte de final, se spala patrunjelul si se toaca marunt, dupa care se adauga peste friptura. Se poate servi alaturi de o salata de cruditati.
Pofta buna!
Despre Andreea-Madalina Stama
Vreau sa iti impartasesc din experienta mea legata de nutritie si stil de viata sanatos, dar si despre diete pentru slabit si trucuri care te mentin frumoasa si plina de viata. Ai intrebari legate de alimentatia copiilor? Sigur vei gasi raspunsuri in articolele scrise de mine pe aceasta tema.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.