Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Reteta de frigarui din carne de rata este preferata multor mamici care vor sa gateasca rata in mod rapid si delicios.
Carnea de rata poate fi preparata in mai multe moduri, dar reteta aceasta iti va satisface cu siguranta gusturile. Combinatia cu ananas este incredibila si gustul aromat te va face sa prepari si cu alta ocazie aceasta reteta, chiar si la mese festive sau pentru o cina deosebita.
Iata care sunt putinele ingrediente si cum se prepara aceasta mancare simpla, rapida si delicioasa.
Numar de portii: 2 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Punem pulpele de rata intr-o craticioara si le asezonam cu sare si piper.
Le lasam pe foc pana se rumenesc. Nu punem ulei fiindca pulpele au suficienta grasime care se va scurge in cracticioara.
Taiem ananasul cubulete si il rumenim usor in grasimea de la carnea de rata.
Feliem pulpele de rata in bucatele mici. Luam niste bete pt frigarui si alternam carnea cu ananasul si ceapa verde.
Putem servi frigaruile din carne de rata cu o garnitura simpla sau pur si simplu, fara nimic altceva.
Pofta buna!
Despre Postolache Violeta
Sunt mama, sotie, gospodina. Imi place sa improvizez, sa jonglez cu ingredientele, pentru mine adevarata provocare este sa creez un meniu de cinci stele din ingrediente putine si ieftine. Ma poti urmari pe blogul caietulcuretete.com.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.