Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Reteta de Crudităţi în sos Caesar te va incanta daca iti doresti o metoda noua de a manca legume proaspete, pline de vitamine, fara sa le prepari termic. Este un aperitiv usor de gatit mai ales pentru mesele festive cu multi invitati.
Sosul Caesar este un sos gros, cu gust predominant de brânză. Combinaţia perfectă este între salata verde, proaspătă şi acest sos delicios. Dacă preferi, îl poţi servi chiar şi cu bruschete sau crutoane.
Sosul poate fi păstrat chiar şi 3 zile la frigider, aşa că îl poţi pregăti din timp dacă doreşti.
Numar de portii: 12 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Amestecă maioneza, smântână, parmezanul ras, sucul de lâmăie, pasta anchois şi usturoiul într-un bol de dimensiune medie. Lasă compoziţia la rece 1 oră înainte de servire.
Curăţă legumele, taie-le dub formă de batoane şi aşează-le pe un platou mai mare.
Legumele se vor servi crude, adăugând sosul Caesar.
Acesta reteta de cruditati cu sos Caesar poate fi pregatita ca aperitiv sau pentru a incuraja copiii sa manance legume proaspete.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.