Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Ciuperci umplute cu marar - o reteta gustoasa si utila pentru perioada de post!
Ciupercile sunt alimente recomandate pentru o dieta sanatoasa, fiindca sunt bogate in proteine, fier, acid folic si vitamine, dar si potasiu si zinc. Sunt un bun inlocuitor al carnii si in plus, se digera mult mai usor de catre organism.
Le poti consuma atat in timul sarcinii, dar si in perioada de alaptare. Ciupercile sunt perfecte pentru copii mai ales in perioadele puseelor de crestere.
Reteta se prepara rapid si simplu, poate fi servita si ca aperitiv de post.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se curata ciupercile si se scot coditele care se toaca marunt, cubulete.
Se calesc apoi in 50 gr margarina, iar cand sunt aproape gata se adauga ceapa si mararul tocate marunt si se amesteca. Se lasa doar pana se inmoaie ceapa putin, apoi se da jos de pe foc.
Se umplu palariutele ciupercilor cu amestecul rezultat si se aseaza in tava unsa cu cele 50 gr margarina ramase.
Se lasa aproximativ 30 minute la foc potrivit, apoi se asezoneaza cu zeama de lamaie si se pot servi.
Pofta buna!
Despre Postolache Violeta
Sunt mama, sotie, gospodina. Imi place sa improvizez, sa jonglez cu ingredientele, pentru mine adevarata provocare este sa creez un meniu de cinci stele din ingrediente putine si ieftine. Ma poti urmari pe blogul caietulcuretete.com.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.