Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Daca nu ai mai pregatit ciuperci in crusta de mirodenii pana acum, atunci e timpul sa incerci aceasta reteta interesanta. Ciupercile sunt o sursa foarte buna de proteine, potasiu, magneziu. Cand sunt pregatite cu mirodenii, direct in tigaie isi pastreaza o mare parte din proprietati.
Numar de portii: 4 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se spala ciupercile, se curata de reziduuri. Se inlatura piciorusele de la ciuperci. Se umplu palariile ciupercilor cu telina rasa, cimbru, sare, piper. Se dau prin faina si prin susan, apoi se prajesc. Se procedeaza la fel si cu piciorusele de la ciuperci.
Se pot servi alaturi de o salata de cruditati.
Pofta buna!
Despre Andreea-Madalina Stama
Vreau sa iti impartasesc din experienta mea legata de nutritie si stil de viata sanatos, dar si despre diete pentru slabit si trucuri care te mentin frumoasa si plina de viata. Ai intrebari legate de alimentatia copiilor? Sigur vei gasi raspunsuri in articolele scrise de mine pe aceasta tema.
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.