Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Cartofii aromati la cuptor pot avea diverse tipuri de condimente care sa le confere un gust aparte.
Aceasta reteta combina clasica metoda de a prepara cartofi la cuptor cu secretul unei combinatii de condimente si ierburi care sa duca la un preparat cu arome deosebite.
in functie de condimentele folosite, mancarea poate fi folosita si atunci cand diversificati alimentatia bebelusului.
Numar de portii: 6 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se curata cartofii, se taie bucati si se spala pana cand nu mai lasa amidon. Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si sare si se fierb pe jumatate - cel mult 10 minute. Se scurge apa si se lasa la racit cel mult 5 minute.
Se aseaza apoi intr-un castron, se stropesc cu ulei, se presara sare, piper si restul condimentelor. Se amesteca pana cand se acopera cu condimente dar cu grija, sa nu se rupa.
Se aseaza in tava si se baga la cuptor, la temperatura mare, pana se rumenesc pe toate partile. Cu cateva minute inainte de final, se presara marar si patrunjel maruntit. Se pot intoarce macar o data, la jumatatea coacerii.
Cartofii aromati la cuptor pot fi serviti ca atare sau ca si garnitura la alte preparate culinare.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.